За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Abora Interclub Atlantic е ол инклузив туристически комплекс в курорта Сан Агустин на о-в Гран Канария, на 23 км от летището на острова и на 900 м. от плажа. Разположен в парк с големина 40 500 кв.м., хотелският комплекс е построен през 1973 г. и напълно реновиран през 2019 г. Състои се от 4 сгради и включва 395 приятни стаи.

В стаите

Стаите в комплекса са 395 на брой и включват стандартни двойни, семейни двойни, адаптирани семейни двойни, семейни суити с изглед и луксозни двойни с изглед (само за възрастни). Те са разпределени в 5 идеално свързани етажа. Всички тези стаи, декорирани в свеж и модерен стил, разполагат с две единични легла, диван, баня с душ, сешоар, обзаведен балкон или тераса с маса и два стола, от които можете да се насладите на впечатляващата гледка към района, градините и дори грандиозния плаж Сан Агустин (стаи с изглед). Той също така включва два USB порта, 43-инчова сателитна ТВ, кана, безплатен WiFi и климатик. Ако гостите желаят, директна телефонна линия, мини бар и сейф също се предлагат срещу допълнително заплащане.

На територията на хотела

Основен ресторант-бюфет, зона Snack & Go, а-ла-карт Taro ресторант 2 бара, плюс лоби бара, голям избор от външни басейни, първокласен екип за забавления, спортни занимания, музика и вечерни шоу програми. Децата разполагат със собствен мини клуб и е осигурена специална програма за различни видове анимация за деца и възрастни, професионални шоу програми. Комплексът разполага още с голяма градина, зона за пикник, тераса за слънчеви бани.

Хранене

Хотелът предлага настаняване на база All Inclusive, обхващащо трите му гастрономически обекта. Всеки се грижи за различни хранителни стилове, с широка гама от продукти.

Основното заведение за хранене в хотела е бюфетът sABOReA, разположен в сградата и на откритата тераса. Предлага закуска, обяд и вечеря на шведска маса както с топла, така и със студена кухня. Вечерята в двата ресторанта предлага на гостите различно кулинарно изживяване почти всяка вечер. Освен бюфет, на разположение на децата е широка гама, адаптирана към техния вкус, възраст и нужди (разнообразни саксии за бебешка храна, консерви по заявка, млечни продукти, горещ шоколад и др.)

Има Snack & Go място също в заведението и с открита тераса, идеално за клиенти, които предпочитат да се хранят на открито. Той предлага три различни гастрономически места:

- италиански: сигурен залог за любителите на заведения за бързо хранене в италиански стил, базирани главно на пици, брускети и панини.

- Бургер: точно както подсказва името му, втората зона Snack & Go е специализирана в вкусни хамбургери. Той също така сервира хот-дог, пържени картофи, хапки, гарнитури и различни гарнитури, така че да можете да сглобите ястието по ваш избор.

- Здравословно: идеално за тези, които наистина се грижат за това, което ядат. Този обект предлага свежи, здравословни ястия с плодови и зеленчукови смутита, салати, багети, пшеничени и царевични обвивки и сандвичи с вегетариански пълнежи.

Споделяйки същото пространство като фоайето на хотела, 24/7 by Abora area предлага на гостите си услуги за напитки и закуски 24 часа в денонощието. Два вида сандвичи, сладкиши, вода, сокове, безалкохолни напитки, кафе, бира, вино и сангрия съставляват денонощното предложение на Abora.

Ол инклузив работно време: от 11: 00h до 11: 30h *
* С изключение на 24/7 Abora, която работи 24 часа

sABOReA Бюфет

❖ Закуска
От 8: 00h до 10: 30h
Избор на бюфет с топли напитки и сокове.

❖ Обяд
От 13: 00h до 15: 00h
Избор на бюфет, с напитки от кранове: минерална вода, сокове, вина, сангрия, безалкохолни напитки и бира.

❖ Вечеря
От 18: 00h до 21: 30h (зимен сезон)
От 18: 30ч до 22: 00ч (летен сезон)
Вечеря на шведска маса със седмична ротация и пет тематични гастрономически вечери. Избор на бюфет, с напитки от кранове: минерална вода, сокове, вина, сангрия, безалкохолни напитки и бира. На децата се предоставя специална зона в непосредствена близост до основния бюфет, където има оферта, която е съобразена с техните вкусове и нужди.

Snack & Go
(Вътрешно пространство и открита тераса)
Четири различни гастрономически области:

- италиански: с предложения на базата на пици и брускети.
- Бургер: предлага различни видове хамбургери, хотдог, гарнитури и различни гарнитури, така че всеки гост да може да създаде своето ястие точно, както му харесва.
- Здравословно: с предложения, които се различават всяка седмица, въз основа на опции като плодови смутита, салати, багети, обвивки, пшенични тортили и сандвичи, всички с вегетариански опции за пълнене.
Напитки от кранове за разпределение, разположени в две зони за самообслужване: вода, сокове, вино, сангрия, безалкохолни напитки, бира и кафе.
Храна: от 11: 00h до 23: 00h
Напитки: от 11: 00h 23: 30h

24/7 от Abora
(Зона за самообслужване във фоайето на хотела)

Дозатори за вода, кранове за дозатори за напитки, безалкохолни напитки, сокове, бира, сангрия, вино и кафе.
Десерти и сладкиши и два вида сандвичи.
Нон-стоп, 24 часа

Лоби бар и тераса
(Вътрешно пространство с външна тераса)

Пълно осигуряване на напитки, кафета и чайове, дълги напитки и коктейли, всички те са описани в менюто. Този бар предлага на гостите си и първокласно меню с напитки на много приемливи цени.
От 18: 00h до 23: 00h

Бар La Palapa
Гостите могат да се насладят на пълен набор от напитки, кафета и чайове, дълги напитки и коктейли, всички те са посочени в менюто. Този бар предлага на гостите си и първокласно меню с напитки на много приемливи цени.
От 18: 00h до 23: 30h

Ресторант Таро
(А ла карт ресторант услуга)

Попълвайки кулинарното предложение, ние предлагаме възможност за а-ла-карт ресторант със селекция от разнообразни гастрономически предложения, повлияни от средиземноморската и местната кухня. 
От 19: 00h до 21: 30h

Спорт

За спортните ентусиасти хотелът предлага мултифункционални спортни съоръжения, включително 4 тенис корта и спортни площадки. В Abora Interclub Atlantic спортните дейности включват аеробика, здравословни физ. програми, спортни площадки, футбол в зала, баскетбол, шафълборд, водна топка, тенис на маса, дартс, фитнес, волейбол и билярд (който е срещу заплащане).

Оценки и коментари